BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Hercegnős gyerekzsúr – kezdő szint

2016. február 09. 16:07 - BuliTipp

A hercegnős buli hallatán a rózsaszín csillámporos álomvilág juthat eszünkbe, a sok apró részletével és kidolgozottságával, illetve a töménytelen munkamennyiséggel, ami a megvalósításához szükséges, de a mai poszt éppen ennek az ellenkezőjét hivatott bemutatni, azaz hogyan varázsoljunk könnyűszerrel mesebeli hercegnős környezetet otthonunkban.01.jpg

Első lépésben nézzünk körbe a lakásban, főként a gyerekszobában, hogy milyen alkalmas kiegészítőket tudnánk felhasználni, mint például az egyik karácsonyra vett játék diadém vagy varázspálca, esetleg a farsangról maradt hercegnős jelmez kellékei, vagy egy születésnapi műanyag gyöngysor. Minden egyéb hasonló csajos kiegészítő jó számunkra, mert ezeket belecsempészve a dekorációba nagyszerű eredmény érhető el.

Anyagok és dekor tekintetében minden jöhet, ami arany, ezüst vagy a rózsaszín árnyalata. A hangsúly a csillogáson és a bájos összhatáson múlik.03.jpgEgyszerű formák, szép alapanyagokból. Könnyen beszerezhető selyempapírból, kartonból és szalagokból sima csomózással, vagy olló segítségével pöndörítéssel könnyen hercegnőssé varázsolhatjuk a belső teret.04_a.jpg04_b.jpgKevés, vagy szinte semmilyen kézügyességet nem igénylő díszítőelemek:

Habcsók, pillecukor, keksz egy kis rózsaszín habbal, és máris mesebeli étek készíthető belőlük.06_c.png06_a.jpg06_b.jpg

komment
süti beállítások módosítása