BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

„Vissza az iskolába!” party

2016. augusztus 26. 12:33 - BuliTipp

Már csak néhány nap van hátra a szünidőből… :(

Így a nyári szünet utolsó hétvégéjén (vagy akár szeptember első hétvégéjén) egy back to school party kiváló lehetőség arra, hogy a gyerekek (és a szülők) még bulizzanak egy jót az iskolakezdés előtt, az osztálytársak, barátok újra összerázódjanak a két és fél hónapos szünet után, megosszák egymással szünidős élményeiket, ugyanakkor buli formájában, játékos keretek között hangolódjanak az iskolára, az elkövetkező tanévre.

Szabadtéren és beltéren is jól megvalósítható rendezvény téma, és számos olyan, iskolához kapcsolódó tárgy van, ami egyszerűen és jól használható a buli dekorációjául.

Az alma, mint az iskolai uzsonnás doboz alap kelléke, az egyik legegyszerűbb dekorációs eleme lehet egy ilyen bulinak. Alma pedig nem csak almából lehet…alma2.jpg

A krétával rajzolható felület dekorációként és programelemként is használható. Kész tábla, vagy táblafestékkel lefestett felület is lehet. 

Betűk minden formában és mennyiségben… Még a levesben is!

Iskolai kellékek a radírtól a vonalzóig, a füzetlapoktól a zsírkrétáig

A lényeg pedig, hogy a bulin semmiképpen se nyaggassuk a gyerekeket iskolai feladatokkal, még játékos formában sem. Hagyjuk, hogy önfeledten élvezzék a szünidő utolsó pillanatait, és a nyári szünetben nem látott pajtásaik társaságát.

komment
süti beállítások módosítása