BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

A tökéletes anti-Superbowl buli

2016. február 05. 21:52 - BuliTipp

Az utóbbi években nálunk is elharapódzni látszó szokás, hogy az amerikai focihoz valóban értők lelkes, kicsiny és fanatikus csoportjához csapódva boldog-boldogtalan Superbowl-néző bulikat szervez a városban. Ha valóban érdeklődünk a sport iránt, akkor nincs ezzel semmi probléma, de ha az öreg kontinens gyermekeként pusztán divathóbortból és az aktuális menőségi hullámnak felülve illesztenénk kezünkre óriási szivacs integető-kezet, tömnénk az arcunkba hamburgert, és készítenénk a tojás-formájú labdára emlékeztető sütiket, akkor itt az ideje, hogy kicsit elgondolkozzunk. Ugye, mennyivel menőbb bevállalni, hogy mi bizony európaiak vagyunk, és halvány lila dunsztunk sincs arról, mi az a touchdown? Mai ajánlónkban olyan házibuli-ötleteket sorolunk, amik mind sokkal izgibb szórakozást ígérnek, mintha riadt képpel kellene tettetnünk, hogy érdekel minket, eszik-e vagy isszák a Denver Broncos-t.01.jpg

Itt van mindjárt a lehetőség, hogy az uncsi játék helyett a sokkal viccesebb, és dollármilliókba kerülő legjobb Superbowl reklámokat nézzük. Na, nem az idei mezőnyt, mert az elég haloványra sikeredett, hanem a korábbi évek legtutibb felhozatalait:

Ha még sem lenne kedvünk folyton vicces reklámokat nézni, akkor persze szóba jöhet egy jó kis SZUPER mozimaraton. A dolog lényege, hogy találjunk olyan filmeket, amiknek a címében ott a SUPER-szó, például a Superman, a Super 8, a Super Size Me, a Superbad, a Super Cops, vagy a Superhero Movie, és ezeket nézzük meg szép sorjában, megfelelő popcorn-támogatással természetesen.02.jpgHa valamilyen okból arra kényszerülünk, hogy mégis néznünk kelljen a meccset, kellemes alternatíva lehet, ha a taktikai elemzés helyett a játékosok külső testi adottságaira helyezzük a hangsúlyt. Tartsunk férfiszépségverseny-szavazást, előre elkészített pontozótáblákkal, és máris jobb hangulatú lehet az este! Az idei évben egymásnak feszülő bicepszek közül ezeket érdemes majd leginkább figyelni.Ellenkező neműek esetén pedig nyilván a pompom-lányok teljesítményének értékelése lehet az este legfontosabb feladata, készüljünk itt is arra, hogy ha kell, kikockázzuk és kimerevítsük a TV képét a minél pontosabb zsűrizéshez.03.jpgHa már a meccsen résztvevő csapatokról semmi fogalmunk nincs, szervezzünk előre fogadásokat arra vonatkozólag, ki lesz az estén a legrészegebb, a társaságból kit zaklat fel leginkább, ha veszít a csapata, vagy melyik cég rukkol elő idén a legütősebb reklámmal.

A Superbowl bámulásának évtizedes tradíciói vannak Amerikában, ahol a berögződött szabályok szerint mindenképpen szemétkajával illik tömni magukat a vendégeknek ezen jeles alkalmakkor. A sörrel, csirkeszárnnyal, miniburgerekkel és nachos-al az égvilágon semmi baj nincs, de ha mi már anti-superbowl bulit rendezünk, az a minimum, hogy pezsgővel, finom borokkal, zöldséges mártogatósokkal és könnyű, friss gyümölcs-koktélokkal készülünk.04.jpgLényeg a lényeg: egy superbowlos hétvégét is lehet önfeledten bulizva eltölteni, ne adjuk fel a reményt!

komment
Címkék: játék sport
süti beállítások módosítása