BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Szuperhősök pizza partija

2016. február 11. 07:12 - BuliTipp

Most azoknak hoztunk ötleteket, akik szeretnek elmerülni a Marvel univerzum rejtelmeiben. Hogyan dobjunk fel egy egyszerű pizza partit? Hogyan változtassuk a hétköznapi ételeket szupererővel rendelkezők számára is fogyasztásra alkalmassá? Lássuk a medvét!

A pizza parti vitathatatlanul legfontosabb összetevője egyértelműen a pizza. A feltétek elrendezéséhez adjon inspirációt az adott szuperhős, díszítsetek Spiderman hálójával, Amerika Kapitány pajzsával, esetleg Thor kalapácsával.

Előételnek készítsetek zöldségmártogatóst, ahol a különböző tálak képviselhetnek különböző szupererőt (hátha így a gyerekek is könnyebben fogyasztják őket), vagy egyszerűen a hosszúkásan felvágott zöldségek lehetnek akár Hawkeye nyilai. Sajt és ropi kombójával pedig csodálatos kalapácsokat adhattok a vendégek kezébe, így egy kicsit mindenki Thornak képzelheti magát.

Desszertként mi sem egyszerűbb, mint friss gyümölcsökből és pillecukorból, esetleg sajtból kirakni Amerika Kapitány pajzsát, vagy zöldre színezett pudingból Hulk fejeket készíteni (műanyag pohárban ajánlott szervírozni, hogy mindenki arcot tudjon rajzolni a saját átváltozott Bruce Banner-ének).

Ha esetleg ezeket mégis túlzásnak találnátok, átvészelhető az este simán borral is, csak készítsetek magatoknak egy pólót az alábbi felirattal:wine.jpg

komment
süti beállítások módosítása