BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

James Bond tematikus parti

2016. május 27. 09:38 - BuliTipp

1908. május 28-án született Ian Fleming, a legendás James Bond regények írója. Ünnepeljük a 007-es ügynök szülőatyjának születésnapját egy exkluzív tematikus partival!

A dress code természetesen minimum formal, azaz kérd meg az ismerőseidet, hogy érkezzenek öltönyben, illetve koktélruhában vagy estélyiben, hogy stílusos legyen a „bevonulás”. Ha esetleg van otthon vörös szőnyeg, akkor érdemes azt is bevetni, hogy a vendégek igazi sztárnak érezhessék magukat, amikor megérkeznek.

Sajtófalat házi, költségkímélő módszerekkel is könnyedén készíthetsz: keress egy már nem használt nagy fehér lepedőt, és alkoholos filccel vagy fekete festékkel varázsold rá a James Bond logót. A bátrabbak bonyolultabb mintával is próbálkozhatnak. Amíg szárad, tegyél szabaddá egy nagyobb falrészt, és erősítsd fel rá a lepedőt. A fotózáshoz kellékeket, például műanyag játékpisztolyt is biztosíthatsz.logo.png

james_bond_presswall.jpgÉrdemes jelezni a vendégeknek, hogy hozzanak kényelmes váltóruhát, és a sajtófal előtti fotózkodás után ajánld fel, hogy nyugodtan öltözzenek át, így nem kell egész este kényelmetlenül feszengeni.

A welcome drink természetesen Martini, kizárólag rázva, nem keverve. :) Egyszerű, de hatásos, ha fekete csokornyakkendővel díszített talpas poharakban szolgálod fel, megbolondítva egy kis olívabogyóval. A csokornyakkendő fekete papírból vagy szalvétából is készülhet.james_bond_glass.jpgNassolnivalókról is gondoskodhatsz úgy, hogy hűen közvetítsék a James Bond szellemiséget. Ezt a snack-et például nagyobb méretű keksz, camambert sajt és fekete olívabogyó segítségével tudod elkészíteni:james_bond_snack.jpgAz édesszájúaknak pedig ilyen muffinokkal kedveskedhetsz. A süteményekre kerüljön valamilyen krém vagy frosting, a marcipánból kivágott mintákat erre illesztheted rá.james_bond_muffin.jpgjames_bond_cupcake.jpgAz asztalt díszítsd ehhez hasonló, frappáns és humoros feliratokkal ellátott kártyákkal:james_bond_card.jpgKiváló közösségi program a James Bond tematikájú kvíz vagy Activity saját készítésű kártyákkal.

A háttérzenét természetesen a James Bond filmek legendás slágerei adják, például Adele Skyfall című dala, a Duran Duran A View to a Kill című slágere vagy a Tina Turner-féle GoldenEye. Az est lezárásaként esetleg egy James Bond filmet is megnézhettek – érdemes még a party előtt megszavaztatni a vendégeket, hogy melyik filmet néznék meg a legszívesebben, így előre meg tudod szerezni a legnépszerűbb filmet.

komment
süti beállítások módosítása