BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Főszerepben a Nők – Mert egy kis kényeztetés nekünk is jár!

2016. március 08. 10:22 - BuliTipp

A Nemzetközi nőnap apropóján ragadjuk meg az alkalmat és tartsunk egy csajos beszélgetős estét a barátnőkkel! A rohanós hétköznapok terhét tegyük félre erre a napra, és jöjjünk össze egy könnyed vacsorára, ahol nyugodtan elengedhetjük magunkat és még 1-2 pohár bor is lecsúszhat.02.jpgMivel az esemény hétköznapra esik, ezért elképzelhető, hogy nehézkesebb a megszervezése, ami az időpontot és részleteket illeti. Ebben az esetben nem áll rendelkezésünkre az egész napos készülődés, ezért az a legegyszerűbb, ha felosztjuk a feladatokat, hogy ki mit hozzon a bulira.

A házigazda esetében a legfontosabb a hangulatos környezet és a kellemes légkör megteremtése. A dekoráció nem igényel nagy energia befektetést, mert a hangsúly a beszélgetésre és a finom falatokra tevődik, ezért elég egy pár gusztusos gyertya és asztaldísz kihelyezése.

Ne gondolkodjunk 5 fogásos vacsorában, sokkal inkább valami olyanon törjük a fejünket, ami egyszerű, de ugyanakkor kulináris élvezetet is nyújt. Egyszerűek, gyorsan elkészíthetőek és látványosak a hidegtálak, vagy célzottan például a sajttál.

Ha már kimenőt adunk magunkat erre az estére, ne foglalkozzunk a kalóriák számlálásával sem. Édesség tekintetében a legjobb választás a csoki fondue, mert bármit felhasználhatunk hozzá, az éppen aktuális gyümölcsöktől kezdve az egzotikus falatokig . A fondoue nemcsak isteni, de egyben jó szórakozás, és remek kiegészítője a beszélgetéseknek is.11.jpg10.jpgHa a csoki fondue nem elég, vagy másban gondolkoznánk, akkor a másik alternatívaként ott a forró csoki. A végtelenségig tudjuk fokozni az élvezeteket vele, és biztos, hogy mindenki megtalálja a maga íz világát, és amúgy is melyik nő nem szeretné a csokit?12.jpg13.jpgEgy ilyen lazább estén belefér pár pohár bor elfogyasztása, úgyhogy ennek a beszerzésére is jelöljünk ki valakit.14.jpg15.jpg

komment
süti beállítások módosítása