BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Bowling buli

2016. április 25. 17:28 - BuliTipp

avagy dőőőőőőőőőőőőől a faaaaaaaaaaaaaa(bábu)!

A bowling (egyszerűsítve kugli) az egyik olyan játék, amit már egészen kicsi kortól lehet játszani. Nem kell profi bowling pályával rendelkeznünk ahhoz, hogy egy szórakoztató gyerekzsúrt vagy akár felnőtt bulit rendezzünk, aminek középpontjában megadott számú bábu feldöntése áll.

Játékboltokban és szupermarketekben számtalan kugli készlet kapható, de sokkal izgalmasabb (egyben környezetbarátabb és olcsóbb), ha ezeket mi magunk készítjük el, esetleg a gyerekekkel együtt. Kugli szinte bármiből lehet, ami képes megállni a lábán, és ami kisebb fizikai erő hatására felborul.

A PET palackokat színezhetjük kívülről, belülről, ragaszthatunk rá az ünnepelt gyermek (felnőtt) szívének kedves mintákat, nehezítésként megtölthetjük (színes) homokkal, sóval, folyadékal.

De kiválóak a hengeres chipses dobozok és a papírhengerek, WCpapír gurigák is erre a célra.plastic_bowling.jpg

toiletpap_bowling.jpgEgy kis kiegészítővel még éjszakai bowlingot is játszhatunk világító bábukkal.night_bowling.jpgA „golyóként” úgyszintén sok minden szolgálhat, azonban anyagát, méretét érdemes a bábuk súlyához, sűrűségéhez igazítani .

Ha a bowling tematikát a játéknál komolyabban vesszük, akkor számtalan dekorációs ötlettel dobhatjuk fel bowling bulinkat. Kezdve a klasszikus bowling bábu fehér-piros és a golyó fekete színeitől egészen a bowling bábu alakú süteményekig.

komment
süti beállítások módosítása