BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Partydekor kétbalkezeseknek

2016. június 14. 16:44 - BuliTipp

Februárban a tortadíszítés terén igyekeztünk ötleteket adni azoknak, akiknek kézügyessége nincs, de igénye lenne saját készítésű torta készítésére, dekorálására. Most szintén nekik segítünk, hogyan készíthetnek menő partydekort úgy, hogy nem kell előtte nagybevásárlást csinálni egy kreatív hobby boltban.

A most összegyűjtött ötletek mindegyike garantáltan elkészíthető két balkézzel is, és elegendő egy szupermarketes bevásárlás is hozzá.

Tündököljetek saját készítésű dekorációval vendégeitek előtt frusztráció érzése nélkül!

Az egyik legkézenfekvőbb dekorációs elem a lufi. A sima felfújt lufikat számos egyszerű módszerrel (filctollal, ragasztással) tehetjük egyedivé, és a party tematikájához illeszkedővé.lufi2.jpg

lufi8.jpglufi9.jpgSőt, a lufit használhatjuk vázaként szolgáló üvegek, poharak díszítésére is.
lufi10.jpglufi7.jpgEgy sima gyertya vagy teamécses is különlegessé varázsolható néhány egyszerű lépésben.

gyertya7.jpggyertya8.jpgKönnyen beszerezhető, látványos dekoráció készíthető gyümölcsökből, amelyek biztosan üde színfoltjai lesznek a beltéri és a kültéri buliknak egyaránt.

 

Ha nem vagyunk origami művészek, papírhajót nagy valószínűséggel akkor is tudunk hajtogatni. Ezekből pedig remek girland készíthető egy hajós témájú buliba.girland.jpgPapírpohár szinte minden buliba kell. Csak pár darabbal kell többet venni, és máris dekorálhatunk vele.pohar1.jpgpohar2.jpgA virág önmagában életre kelti a teret, és ha még valamilyen egyedi vázába is helyezzük, stílusos kiegészítője lehet bármelyik terített asztalnak.virag1.jpgSzínes fonallal, kötéllel, szalaggal, madzaggal is feldobhatunk bármilyen egyszerű dekorációt.

 

komment
Címkék: dekor DIY
süti beállítások módosítása