BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Hajrá Magyarok!

2015. november 12. 17:35 - BuliTipp

A ma esti Norvégia elleni mérkőzés tiszteletére mélyedjünk el kicsit a focis tematikájú bulik világában. Európa és egyben Magyarország legnépszerűbb sportja is a futball. Legyen szó kisgyermekről, kamaszról vagy felnőttől, ez az a sportág, amihez mindig mindenkinek van hozzáfűznivalója, véleménye vagy érdekes története róla. Kisgyermekként melyik fiú ne álmodna arról, hogy olyan legyen, mint David Beckham, Cristiano Ronaldo, vagy a magyar legenda, Puskás Öcsi?

01.jpg

A foci népszerűségének köszönhetően rengeteg alapanyag, díszítőelem fellelhető a világhálón, boltokban, de akár otthonunkban is. A futball témájú buli ötlete kézenfekvő, és megvalósításban sem igényel túlzott erőfeszítést, mégis nagyszerű eredmény érhető el vele.

02.jpg

Kezdjünk a meghívókkal és engedjük szabadjára a kreativitásunkat. Tervezzünk olyan egyedi darabokat, amelyek egy focimeccs jegyét idézi. Rendkívül ötletes és hatásos, az előzetes érdeklődés felkeltésére.

03.png

Színvilágban egyértelműen a zöld, fekete és fehér a domináns, illetve a „foci bulit” leszűkíthetjük gyermekünk kedvenc klubcsapata jellemzőinek a felhasználására is, de ötvözhetjük is őket.

04.jpg

05.png

A terítéknél szintén alkalmazhatunk a tematikához illő kiegészítőket.

06.png

Ételeknél bármilyen formájú, ízű édességet, nassolnivalót vagy szendvicset választhatunk, mert legyen szó muffinról vagy sós mogyoróról, egytől egyig bele lehet csempészni a foci hangulatát, a tálra felragasztott minta vagy egy ételbe szúrt motívum segítségével.

07.png

08.png

09.jpg

Lufiból soha sem lehet elég, mert mindamellett, hogy kivalló díszítőelem, a gyerekek imádnak vele játszani.

10.jpg

Magát a játékot is könnyedén becsempészhetjük az otthonunkba, gombfoci vagy a csocsó formájában, ami akár az újdonság erejével hathat a „közönségre” és az izgalommal teli játékot ígér. Mindezek mellett roppant praktikusak, mert sokkal kevesebb teret igényelnek és a jelenlegi időjárás sem kedvez a kültéri játékhoz mostanában.

11.JPG

12.jpg

Végezetül, de nem utolsó sorban a lányokról se feledkezzünk el, mert miért ne szerethetnék a hölgyek is ezt a sportot, vagy élvezhetnék a „foci bulit”?

13.png

komment
süti beállítások módosítása