BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

„Ha nem tudod, hová mész, oda bármilyen úton eljuthatsz.”

2015. november 26. 08:39 - BuliTipp

150 éve a mai napon látott napvilágot Lewis Caroll meseregénye az Alice Csodaországban. A könyv több fordításban és kiadásban is megjelent, valamint több alkalommal filmes adaptációja is készült. Ha nem szeretnétek, hogy csak TV képernyőn jelenjen meg Csodaország hangulata, íme néhány trükk, amivel a lakás egyéb részeit is Alice különleges álomvilágaként tudjátok megeleveníteni.

A dátum kiválasztásánál különösebb akadályokba nem ütközhettek, csak egy dologra ügyeljetek: válasszátok a 364 boldog nemszületésnap egyikét!

Mivel tudjuk, hogy a Bolond Kalaposnál mindig teaidő van, így adja magát egy jó teaparti megszervezése.001.jpgAz ételek összeállításánál legyen az apró és a könnyen fogyasztható a kulcsszó. Csak le ne hagyjátok róluk az „Egyél meg”, míg italoknál az „Igyál meg” feliratot. Ha inkább beazonosítanátok, hogy mit is fog művelni a vendégekkel az adott üdítő vagy éppen elemózsia, írjátok rá a szupererejét, hogy éppen lekicsinyíteni, vagy megnöveszteni fogja az elfogyasztóját. Persze nem kell feltétlenül ehhez a kettőhöz ragaszkodni, kitalálhattok egyebet is, majd vegyétek rá a vendégeket, hogy a választott tulajdonságnak megfelelően viselkedjenek, ha nem is az egész buli alatt, de legalább egy játék erejéig.002.JPG003.jpgHa sok idővel rendelkeztek, készítsétek a szendvicseket kártya mintázatúra.004.jpgDekorációban használjátok inspirációnak a Szív Királynő birodalmát. Virágként csakis a rózsa jöhet szóba, abból is a vörös, illetve a vörösre festett fehér.005.JPGEmellett még megjelenhet a kártya had, dekoráljatok kártyalapokat, vagy csak jelenítsétek meg a színeket és mintázatokat a különböző elemeken.

Ami pedig az aktivitásokat illeti, ki ne felejtsétek a krokettet! A szabályok itthon talán kevésbé ismertek, de aggódni nem kell, a csodaországi verzióval ellentétben nincs szükség hozzá élő állatok beszerzésére.010.jpg

komment
süti beállítások módosítása