BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Guruló partyfalatok

2016. március 11. 08:36 - BuliTipp

Szinte minden gyerek életében elérkezik az a korszak, amikor önfeledten rajong valamelyik járműtípusért. Ilyenkor HÉV-eznek a szülők naphosszat csemetéjükkel, vagy vonatoznak a Balatonra konkrét úti cél nélkül, csak úgy a vonatozás élményéért. Ebben a korszakban a születésnapi zsúrnak is az adott járműről kell szólnia. A járműmániás gyerekek szülinapi bulijához mutatunk egyszerű, de látványos ötleteket.

Készítsünk tehervonatot zöldségekből, zöldségekkel megrakva!  Így még az a zöldség is garantáltan elfogy, amit egyébként a levesből kiválogatva a tányér szélére kotornak.

Gyümölcsökből sem nehéz versenyautót, vonatot készíteni (ahogy korábbi versenyautós posztunkban is láthattátok).

Ha szendvicsben gondolkozunk, akkor még utasokkal is turbózhatjuk a járműveket.

Egyforma tálakat egymás mögé kötve, alájuk stilizált sínt készítve, eléjük mozdonyt állítva tökéletes vonatos snack tárolót készíthetünk. (E tárgyban korábbi Thomas-os posztunkat ajánljuk figyelmetekbe.)

…és bár a csokinak sosem kell külön kedvcsináló, a Bounty szeltből készített kis csoki-kocsi falatok a büféasztal sztárjai lesznek.csoki_kocsi.jpgHa pedig nem akartok az ételek járművesítésével bíbelődni, csináljatok metróvonalat vagy síneket az asztalra.vonat_terites.jpgmetro_terites.jpg

komment
süti beállítások módosítása