BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Így nem lesz kutyából szalonna

2016. május 17. 18:23 - BuliTipp

Kutyarajongó vagy? Fontos számodra, hogy kedvenced kiegyensúlyozott, egészséges és energikus legyen? Sokszor elterveztétek már a barátokkal, hogy közös programot szerveztek a négylábúakkal? Ezeket a programokat állatira fogjátok élvezni!frizbi.jpg

Hallottál már a kutyás frizbiről? Ma már számos családi napon, sőt kifejezetten az apportra épülő bajnokságokon is találkozhatsz ezzel a sporttal, de ha inkább szűk körben szeretnétek kikapcsolódni, szervezhettek házi bajnokságot! Ne feledkezzetek meg a kutya nasiról sem, hiszen a jutalom nem csak nektek jár!frizbi_2.jpgHa a frizbizés már könnyen megy, következő szintként kipróbálhattok néhány közös gyakorlatot. Hasazás, guggolás, kötélhúzás, te mit választanál? És a barátaid?

Ha jó időben vízpart mellett nyaraltok, csobbanjatok együtt kedvenceitekkel! A hűs víz nekik is jól fog esni!kutyauszas.jpgkutyauszas2.jpgA sportos nap végén pedig ne hagyjátok ki a nyújtó gyakorlatokat, amiben hű társaitok is nagy segítséget jelenthetnek!

Kellően elfáradtatok? Pótoljátok a ledolgozott kalóriákat isteni kutyás szendvicsekkel és sütikkel! Ha nem vagytok konyhatündérek, toast kenyérből kutya vagy csont formájú kiszúróval készíthettek stílusos harapnivalót, ha pedig szerettek sütni, kenyértésztából ti magatok alkothattok fincsi kalóriabombát, de egy egyszerű hamburgerzsemlével még könnyebb lesz a dolgotok.

Inkább édességre vágytok? Jöhet muffin, keksz és marcipán, na meg egy-egy szem cukorka, és már kész is a remekmű.kutyas_suti.jpgtappancsos_muffin.jpg

komment
süti beállítások módosítása