BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Olimpia party

2016. augusztus 05. 15:24 - BuliTipp

Mától nagyjából két hétig minden az olimpiáról szól. Ha ebben az időszakban szeretnél találkozni barátaiddal, hívd át őket egy közös szurkolásra, közvetítés-nézésre. Szervezz olimpia partyt! Egy-két egyszerű ötlettel és minimális energia ráfordítással olimpiai hangulatot varázsolhatsz a nappaliba. 

Öltöztess mindent az ötkarika színeibe

Lufikból, színes papír- vagy selyemszalagokból, szalvétákból, papír poharakból és tányérokból válogass össze az olimpiai karika színeinek megfelelő színeket.dekor.jpg

Alakíts ki olimpiai ötkarikát bármiből…

…gyümölcsökből, zöldségekből, süteményekből, de akár pizza feltétből vagy színes dekortapaszból is.karika4.jpg

karika2.jpg

Készíts olimpiai lángot

lang1.jpglang2.jpg

Akassz a vendégek nyakába olimpiai érmeket

Egyszerűen megsütheted linzerből, vagy a kedvenc kerek kekszedet fesd le arany és/vagy ezüst színű ételfestékkel.

Dekorálj zászlókkal

Akár az összes, olimpián megjelenő ország zászlójával, akár csak a kedvencekkel. A mini zászlókat megveheted készen, de akár magad is kialakíthatod

Ha egy konkrét sportágat néztek (pl. az úszóknak vagy Nagy Péter súlyemelőnknek szurkoltok), készítsd az adott sportághoz illeszkedő ételeket, snack-eket.

És ha egyik fenti ötlethez sincs kedved, energiád, akkor egyszerűen csak egy tál popcornnal vagy gyümölccsel, jó adag behűtött itallal és sok-sok szurkolói lelkesedéssel felszerelkezve szurkoljatok olimpikonjainknak! Társaságban ez is sokkal élvezetesebb.

komment
süti beállítások módosítása