BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Óceánok világnapja

2016. június 08. 08:43 - BuliTipp

Az ENSZ 1992-ben megrendezett Rio de Janeiró-i környezetvédelmi csúcsértekezlete óta a mai nap lett az óceánok világnapja. Ünnepeljük ezt a napot egy óceán tematikájú bulival.

Már a dekorban rengeteg lehetőség rejlik, könnyen és egyszerűen jeleníthetjük meg a vizet, illetve a vízi állatokat. A papír tányérok felhasználásával alkossatok halakat, illetve csikóhalakat, a poharakat pedig díszítsétek kék hullámformákkal.

A gyerekeket is be lehet vonni különleges vízi állatok alkotásába, készítsetek tengeri sünt, vagy üvegben úszó medúzát.008.jpg009.jpgPurhab, krepp papír csíkok vagy vízi nudli segítségével imitálhattok korallokat, díszítsétek ezekkel a lakást, vagy legalább a buli helyszínéül szolgáló helyiségeket.005.jpg006.jpg003.jpgAmennyiben rendelkezésetekre áll egy hosszabb folyosó, vagy nagyobb plafon felület, borítsátok be kék leplekkel, kartonból kivágott teknősökkel és halakkal díszítve víz alatti hatást érhettek el.012.jpgAmi az ételeket illeti, a világ legkönnyebb dolga háromszög formájú sajtokat cápafognak elnevezni, vagy banánokból delfineket készíteni.020.jpg016.jpgEnnél kicsit bonyolultabb előkészületet igényel az igazgyöngyöt rejtő kagyló, a rák szendvics vagy a bálnát formáló uborka. További állatos ötleteket erre találhattok.

Bármilyen desszertet, amit kiskanállal kell enni, tálaljátok az alábbi módon:017.jpgVégül a búcsúajándékot, ha ilyennel készültök, mindenképpen tegyétek kalapácsfejű cápa formájú ajándékzacskóba.018.jpg019.jpg

komment
süti beállítások módosítása