BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Alternatív vendégkönyvek

2016. január 26. 14:56 - BuliTipp

Alapvetően, ha vendégkönyvekről beszélünk, mindenki az esküvőkre asszociál. Pedig miért is ne lehetne vendégkönyvünk más fontos eseményeknél az életünkben? Legyen az egy kerek évforduló, lakásavató, vagy akár egy tematikus buli.

Nézzünk néhány olyan ötletet, amikkel a vendégkönyvünket különlegesebbé tehetjük mind vendégeinknek, hogy szívesebben írjanak bele, mind pedig magunknak, hogy funkcionálisan tudjuk használni a későbbiekben is, és ne csak a polcon porosodjon:

Különböző fatárgyakat például remekül lehet dekorálni, miért is ne lehetne ez a dekoráció pont a vendégeink aláírása? Lehet ez egy tálca, vagy pad, lakásavatóra vagy házavatóra például remek megoldás, vagy akár egy jenga, amit így tudunk perszonalizálni. A végén persze érdemes színtelen lakkfestékkel lekenni, hogy az esetleges kopásokat megelőzzük.

Ha már a játékok személyre szabásánál tartunk, egy számunkra kedves puzzle is remek alapanyag lehet, csak arra kell figyelni, hogy a vendégek és a puzzle darabok száma összhangban legyen.puzzle.jpgTextilfilccel is maradandó csodákat lehet alkotni, csak néhány színes textilfilcet kell hozzá beszerezni.terito.jpgAztán persze vannak azok a megoldások, amik dekorációnak jól mutatnak, funkcionálisan azonban kevésbé használhatóak: parafa dugókat, vagy akár magát az üveget is aláírathatjuk, de készíthetünk cuki papír pillangókat, amit aztán egy képkeretre felragasztva megalkothatjuk legújabb lakásdíszünket.dugo.jpgpillango.jpgpillango_kivagas.jpgVégül, de nem utolsó sorban rengeteg letölthető sablont találhatunk az interneten, amik vicces megoldást jelenthetnek a vendégkönyv problémakörére:grafika.jpgSzemélyes kedvenc a felhozatalból a World of Moose által készített alkotások:worldofmoose.jpg

komment
süti beállítások módosítása