BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Végre itt a Mikulás!

2015. december 01. 14:47 - BuliTipp

Az év végi események mindig összehozzák a családot és a barátokat, és ha már összejövetel, akkor természetesen nem hiányozhat néhány buli tipp sem a tematikához illően. Az ünnepi szezont a Mikulás nyitja, ami akár egy party apropója is lehet.01.png

02.jpgA természet számos kincset rejt számunka, amiket könnyűszerrel hasznosíthatunk dekor elemekként, és a legjobb, hogy mindezt egy kellemes sétával egybekötve „beszerezhetjük”. Toboz, fenyőág, fakéreg esetleg farönk, bármelyikből hatásos és fantasztikus dolgokat farigcsálhatunk.

Hétköznapi tárgyakból is könnyen elkészíthető számos díszítőelem. 06.jpg07.jpgHa kicsit ügyesebbek vagyunk, akkor varrjunk filcből vagy készítsünk Zokni hóembert!

A harapnivalókat könnyűszerrel ünnepi hangulatba „öltöztethetjük”pár apró trükk bevetésével. Mivel Mikulás az adventi időszak elejére esik, így a hotdogokat akár rendezheted adventi koszorú formára is.08.jpgA Mikulás készülhet paradicsomból vagy eperből, de már az is elegendő, ha csak a piros-fehét-fekete színeket használod.

Felnőtt bulikra a gőzölgő forralt bor vagy a puncs, nemi díszítéssel körítve kiváló választás.13.jpg14.jpgKülön az erősebbik nem kedvéért:15.jpg16.jpg17.pngProgramajánló kicsiknek, és/vagy nagyoknak, ami előhívja a kreativitást; a mézeskalács-díszítés, így az előre legyártott mézeskalácsformákat a bulin mindenki kedvére pingálhatja, majd haza is vihet azokat.18.jpg

komment
süti beállítások módosítása