BuliTipp

Ötledláda összejövetelekhez

Ízletes finomságok könnyen, gyorsan, látványos eredménnyel

2016. január 19. 12:04 - BuliTipp

Bármilyen gyerekzsúrról, születésnapi partiról, vagy összejövetelről legyen szó a buli lelke egyértelműen az ételek és egyéb finomságok, éppen ezért nagy odafigyelés szükséges a megválasztásuknál, mert ha az ételek ízletesek, akkor a vendégsereg már elégedett lehet.

A tematikus bulik megszervezése nagyobb energiaráfordítást igényelnek, mert számos apróságról kell gondoskodnunk, mint a dekoráció és a hangulat megteremtése, a témához illő játékok vagy szórakozás megválasztása, az ételek italok díszítése és megvalósítása, éppen ezért nagy segítség, ha ha az ételek elkészítése során könnyítéseket alkalmazunk.  Ilyen könnyítés lehet a készen kapható leveles tészta, amit manapság már szinte bármelyik közértben beszerezhetünk, és amely végtelen elkészítési lehetőséggel kecsegtet. Legyen szó édességről vagy sós harapnivalóról.

Nézzünk pár ötletet, amelyek elkészítése egyszerű, ugyanakkor látványos eredményt érünk el:

Lánybulira, Valentin napra, szerelmes vacsorára ajánljuk ezt az epres finomságot.03.jpgAz elmaradhatatlan klasszikus, a Nutella is tökéletesen passzol ehhez a tésztához. A Nutella helyére tehetünk csoki kockát, lekvárt, párolt gyümölcsöt, mogyoróvajat, túrótölteléket, de akár sós zöldségmixet is.04.pngA kész leveles tésztából készített sonkás/bacon-ös rudakkal is biztos a siker.05.jpgA virsli babák akármelyik babaváró bulin, vagy gyerekzsúron megállják a helyüket.07.jpg08.jpgA leveles tészta előnye, hogy bármilyen ízvilággal párosíthatjuk, így akár mini pizza, vagy sós muffin is könnyedén elkészíthető belőlük. Az eredmény mennyei!08.png09.jpg

komment
süti beállítások módosítása